Răspuns :
1 × 2 + 4, 6 : 5 - 67 + 90 × ( 90 : 80 - 1 ) =
2 + 0, 92 - 67 + 90 × ( 1, 125 - 1 ) =
2, 92 - 67 + 90 × 0, 125 =
( -64, 08 ) + 11, 25 = ( - 52, 83 )
=2+0.92-67+90×(1.12-1)
=2.92-67+90×0.12
=2.92-67+10.8
=-64.08+10.8
=-54
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.