Răspuns :
Explicație pas cu pas:
Pentru f(x)=x-6 exista f(6)=0
P=f(0)·f(1)·f(2)·...·f(99)·f(100)⇒P=0.
Bafta!
f : R → R
f ( x ) = x - 6
P = f(0) · f(1) · f(2) · .... · f(99) · f(100)
Se poate observa ca :
f(0) = 0 - 6 = -6
f(1) = 1 - 6 = -5
f(2) = 2 - 6 = -4
.
.
f(6) = 6 - 6 = 0
⇒ P = -6 · (-5) · (-4) · ... · 0 · .... · f(99) · f(100) = 0
P = 0
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.