Răspuns :
15-{30-[15-(2+8)÷2]÷2}÷5
15-[30-(15-10÷2)÷2]÷5
15-[30-(15-5)÷2]÷5
15-(30-10÷2)÷5
15-(30-5)÷5
15-25÷5
15-5
10
15-{30-[15-(10:5+8):2]:2}:5=
15-{30-[15-(2+8):2]:2}:5=
15-[30-(15-10:2):2]:5=
15-[30-(15-5):2]:5=
15-(30-10:2):5=
15-(30-5):5=
15-25:5=
15-5=10
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.