Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
3x² + 7x + 4 =
3x² + 3x + 4x + 4 =
3x(x + 1) + 4(x + 1) =
(x + 1)(3x + 4)
3x² - x - 2 =
3x² - 3x + 2x - 2 =
3x(x - 1) + 2(x - 1) =
(x - 1)(3x + 2)
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.