Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
7x-8=-22 ⇒ 7x=-22+8 ⇒ 7x=-14 ⇒ x=-14/7 ⇒ x=-2
2(x-3)+1=-11 ⇒ 2x-6+1=-11 ⇒ 2x-5=-11 ⇒ 2x=-11+5 ⇒ 2x=-6 ⇒ x=-6/2
⇒ x=-3
5(x-7)-3(x-3)+17=11 ⇒ 5x-35-3x+9+17=11 ⇒ 2x-9=11 ⇒ 2x=11+9 ⇒ 2x=20
⇒ x=20/2 ⇒ x=10
|2x-6|=0
2x-6=0 ⇒ 2x=6 ⇒ x=6/2 ⇒ x=3
-2x+6=0 ⇒ -2x=-6 ⇒ x=-6/-2 ⇒ x=3
|2x+5|=1
2x+5=1 ⇒ 2x=-4 ⇒ x=-4/2 ⇒ x=-2
-2x-5=1 ⇒ -2x=6 ⇒ x=-6/-2 ⇒ x=-3
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.