Răspuns :
Răspuns:
a).-3-(-3)== -3+3=0 , +3-(-3)= 3 + 3=6 (nu se vede semnul +3 sau -3)
b). = -8-4=-12
c). = 5+9=14
d). = 4-15=-11
e). = - 11+15=4
f). = - 17-16 = - 33
g). = 20+19=39
h)= 24 - 30= - 6
Explicație pas cu pas:
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.