Răspuns :
Răspuns: x= -3 y=1
Un produs e 0 daca cel putin unul dn factori e 0
x+3=0
x=-3
y-1=0 y=1
Explicație pas cu pas:
(x+3)(y-1)=0
ai produs al carui rezultat este 0
deci ai varianta ca primul termen sa fie = 0 , ori al doilea sa fie = 0
x+3=0
x= -3
y-1=0
y=1
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.