Răspuns :
a)=x patrat-9
b)=a patrat-4
c)=b patrat-16
d)=4x patrat-9
e)=4a patrat-1
f)=4a patrat-9 b patrat
g)=16 a patrat-9b patrat
h)=4x patrat-25y patrat
i)=36x patrat-25
Sper ca te am ajutat!
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
a) ( x + 3 ) ( x - 3 ) = x² + 3 x - 3 x - 9 = x² - 9
b) ( a - 2 ) ( a + 2 ) = a² - 2 a + 2 a - 4 = a² - 4
c) ( b - 4 ) ( b + 4) = b² - 16
d) ( 2 x - 3 ) ( 2 x + 3 ) = 4 x² - 9
e) ( 2 a + 1 ) ( 2 a - 1) = 4 a² - 1
f) ( 2 a + 3 b ) ( 2 a - 3 b ) = 4 a² - 9 b²
g) ( 4 a - 3 b ) ( 4 a + 3 b ) = 16 a² - 9 b²
h) ( 2 x - 5 y ) ( 2 x + 5 y ) = 4 x² - 25 y²
i) ( 6 x + 5 ) ( 6 x - 5 ) = 36 x² - 25
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.