Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
(a+b)/2 = 1,5, deci a+b = 3
(b+c)/2 = 0,5, deci b+c = 1 de unde se obține că b = 1-c
Înlocuind în prima relație se obține a + (1-c) = 3, deci a-c =2
Răspuns:
a - c = 2
Explicație pas cu pas:
(a + b) : 2 = 1,5
a + b = 1,5 x 2
a + b = 3
( b + c ) : 2 = 0.5
b + c = 0.5 x 2
b + c = 1
( a + b) - ( b + c) = 3 - 1
a + b - b - c = 2
a - c = 2
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.