Răspuns :
Rezolvarea:
15x-15+3x-2=24x+36-x+9
18x-17=23x+45
18x-23x=45+17
-5x=62
x=-62/5
x=-12,5
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
15(x-1)+3x-2=12(2x+3)-x+9
15 x - 15 + 3 x - 2 = 24 x + 36 - x + 9
18 x - 17 = 23 x + 45
18 x - 23 x = 45 + 17
- 5 x = 62
x = 62 / (-5)
x = - 12 intregi si 2/5
x = - 12,4
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.