👤

(x+6 )(x-3)=?
ajutor​


Răspuns :

Răspuns:=x^2-3x+6x-18

=x^2+3x-18

Explicație pas cu pas:

[tex] {x}^{2} - 3x + 6x - 18 = {x}^{2} + 3x - 18[/tex]

Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.


Wix Learning: Alte intrebari