Răspuns :
5x=-10
x=-10:5
x=-2
-3x=3^2
-3x=9
x=9:(-3)
x=-3
-6x=-2•3^3
-6x=-2•27
-6x=-54
x=-54:(-6)
x=9
-2^2•7^3=7^2•x
-4•343=49x
-1372=49x
x=-28
-2^2•3=-6x
-4•3=-6x
-12=-6x
X=2
(2+3)x=-15
5x=-15
X=-3
(79-84)x=-10
-5x=-10
x=2
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.