Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
6•(х+1)+4=6+4(х-1)
6x + 6 + 4 = 6 + 4x - 4
6x + 10 = 2 + 4x
6x - 4x = 2 - 10
2x = -8
x = -4
Răspuns: x = - 4
Explicație pas cu pas:
6 × ( x + 1 ) + 4 = 6 + 4 × ( x - 1 )
6 x + 6 + 4 = 6 + 4 x - 4
6 x + 10 = 4 x + 2
6 x - 4 x = 2 - 10
2 x = - 8
x = ( - 8 ) : 2
x = - 4
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.