Răspuns :
Salut,
Știm formula de calcul prescurtat:
(a -- b)(a + b) = a² -- b², de aici:
[tex]a-b=\dfrac{a^2-b^2}{a+b}=\dfrac{21}{7}=3,\ deci\ a-b=3.[/tex]
A fost greu ?
Green eyes.
AM FĂCUT POZĂ.
PENTRU MAI MULT AJUTOR APASĂ ABONARE!!!
![Vezi imaginea AJUTORPENTRUVOI2004](https://ro-static.z-dn.net/files/dcd/134c9016213d4d8d97b1396fdaa0309c.jpg)
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.