Răspuns :
12 + {12+[12-(12:x+5):3]:5}:7 = 14
{12+[12-(12:x+5):3]:5}:7 = 2
12+[12-(12:x+5):3]:5 = 14
[12-(12:x+5):3]:5 = 2
12-(12:x+5):3 = 10
-(12:x+5):3 = -2
(12:x+5):3 = 2
12:x+5 = 6
12:x = 1
x = 12/1
x = 12
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.