Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
36 : [(-12) : 6 + (-1)] - (-4) =
36 : [ - 2 - 1] + 4 =
36 : (-3) + 4 =
- 12 + 4 =
- 8
36 : [(-12) : 6 + (-1)] - (-4)
36 : [- 2 + (-1)] - (-4)
36: (-3) - (-4)
-12 + 4
- 8
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.