Răspuns :
-3×(3x+1)+14=3(7x-3)-10
-9x-3+14=21x-9-10
-9x+11=21x-19
21x+9x=11+19
30x=30
X=30:30
X=1
- 3x·(3x + 1) + 14 = 3·(7x - 3) - 10
- 9x - 3x + 14 = 21x - 9 - 10
21x + 9x + 3x = 14 + 9 + 10
33x = 33
x = 1
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.