Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
P = 3*12 = 36 cm
p = P/2 = 36/2 = 18 cm
A = √p(p-a)(p-b)(p-c)
a = b = c = 12 cm
A = √18*6*6*6 = √3*6^4 = 36√3 cm^2
A = a*h/2
h = 2A/a = 2*36√3/12 = 6√3 cm
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.