Răspuns :
Răspuns:
a) 7⁴ ; b) (-5)⁴ c) 4² ; d) (-6)⁴ ; e ) 3⁶
Explicație pas cu pas:
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
a) 7•7•7•7 = 7⁴ ( baza 7, exponentul 4 )
b)(-5)•(-5)•(-5)•(-5) = (- 5)⁴ ( baza (-5), exponentul 4 )
c)4•4 = 4² ( baza 4, exponentul 2 )
d) (-6)•(-6)•(-6)•(-6)•(-6) = (-6)⁵ ( baza (-6), exponentul 5)
e)3•3•3•3•3•3 = 3⁶ ( baza 3 , exponentul 6 )
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.