Răspuns :
9-(x-7)=-63
-(x-7)=-63-9
-x+7=-72
-x=-72-7
-x=-79 /:(-1)
x=79
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
9 - ( x - 7 ) = - 63
9 - x + 7 = - 63
- x + 16 = - 63
- x = - 63 - 16
- x = - 79 l : ( - )
x = 79
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.