Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Aplicând produsului dintre sumă și diferență, se obține:
x² -3 = 24 ⇒ x² = 27 ⇒ x₁ = 3√3, x₂ = -3√3.
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
x=24+3
x=27 (radical din 3 la pătrat e 3 si aia se rezolva cu o formulă de calcul prescurtat== x la patrat - radical din 3 la patrat, 3 se trece cu semn schimbat in partea cealalta si BOOM)
=))
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.