Răspuns :
2(2 + √3) - 2√3 = 4 + 2√3 - 2√3 = 4
f(4) = 4 + 4 = 8
f(-4) = -4 + 4 = 0
f(4) + f(-4) = 8 + 0 = 8
7²ˣ = 49
7²ˣ = 7²
2x = 2
x = 1
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
1)
2(2+ √3) - 2√3 =
4 + 2√3 - 2√3 =
4
2)
f(x) = x + 4
f(-4) = -4 + 4 = 0
f(4) = 4 + 4 = 8
f(x) + f(-x) = 0+ 8 = 8
3)
7^2x = 49
7^2x = 7^2
2x = 2
x = 2/2
x = 1
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.