Răspuns :
a=(6:6+8x1)x4
a=(1+8)x4
a=9x4
a=36
b=37+45:(3x3-28:7)
b=37+45:(9-4)
b=37+45:5
b=37+9
b=46
c=(56:8-3)x(50-6x7)
c=(7-3)x(50-42)
c=4x8
c=32
a+b+c=?
36+46+32=
82+32=
114
Sper ca te-am ajutat! Îți urez mult succes în continuare! ❤️
a = ( 6 : 6 + 8 × 1 ) × 4
a = ( 1 + 8 ) × 4
a = 9 × 4
a = 36
b = 37 + 45 : ( 3 × 3 - 28 : 7 )
b = 37 + 45 : ( 9 - 4 )
b = 37 + 45 : 5
b = 37 + 9
b = 46
c = ( 56 : 8 - 3 ) × ( 50 - 6 × 7 )
c = ( 7 - 3 ) × ( 50 - 42 )
c = 4 × 8
c = 32
a + b + c =
36 + 46 + 32 =
82 + 32 = 114
a = ( 1 + 8 ) × 4
a = 9 × 4
a = 36
b = 37 + 45 : ( 3 × 3 - 28 : 7 )
b = 37 + 45 : ( 9 - 4 )
b = 37 + 45 : 5
b = 37 + 9
b = 46
c = ( 56 : 8 - 3 ) × ( 50 - 6 × 7 )
c = ( 7 - 3 ) × ( 50 - 42 )
c = 4 × 8
c = 32
a + b + c =
36 + 46 + 32 =
82 + 32 = 114
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.