Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
(-27+1 la puterea 3)×(-27+2 la puterea 3) ×...×(-27+10 la puterea 3) =
(-27+1)×(-27+8)×(-27+27)×...×(-27+1000)= ZERO (0).
Deoarece 3³=27 si se reduc. Dar 0 aduce totul prin inmultire la 0.
Răspuns:
(-27+1³)(-27+2³)(-27+3³) ...(-27+10³)=0 ; 3³-27=0
Explicație pas cu pas:
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.