👤

x2+13x+42 desc fact​

Răspuns :

Răspuns:

Explicație pas cu pas:

x^2 + 13x + 42=

x^2 + 6x + 7x + 42

x (x + 6) + 7 (x + 6) =

(x + 6) (x + 7)

x^2+13x +42=

x^2+6x+7x+42=

x(x+6)+7 (x+6)=

(x+6)(x+7)

Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.


Wix Learning: Alte intrebari