Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
[3+4×(6x-1)]:47+9=10
[3+4×(6x-1)]:47=10 - 9
[3+4×(6x-1)]:47 = 1
3+4×(6x-1) = 47 x 1
3+4×(6x-1) = 47
4×(6x-1) = 47 -3
4×(6x-1) = 44
6x - 1= 44: 4
6x -1 = 11
6x= 11+ 1
6x= 12
x= 12 : 6
x= 2
[3+4×(6x-1)]:47=1
3+4×(6x-1)=47
4×(6x-1)=44
6x-1=11
6x=12
x=2
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.