Răspuns :
Răspuns: 1 supra 5
Explicație pas cu pas:
Scrii f(×)= 1 supra 2x-3 după care faci
f(4)= 1 supra 2×4-3 = 1 supra 8-3 = 1 supra 5
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Se inlocuieste x cu 4
f(4) = 1 / (2*4 - 3) = 1/5
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.