Răspuns :
2*(x+1)=-7*(x+3)+3*(3x-5)-5
2x+2=-7x-21+9x-15-5
2x+2=2x-1
x=1
Răspuns:
2x+2=-7x-21+9x-15-5 ; 2x+7x-9x=-2-21-15-5 ; o=-43 ; ecutie imposibila x=∅
Explicație pas cu pas:
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.