Răspuns :
-7*(-17)-[3*(-4)*(-2)]-11
119-[-12*(-2)]-11
119-24-11
95-11
84
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
-7•(-17)-[3•(-4)•(-2)]-11=
-7•(-17)-[24]-11=
-7•(-17)-24-11=
119-24-11=
95-11=84
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.