Răspuns :
Răspuns:
- 66
Explicație pas cu pas:
-6+(-2)×[-3-(-5+8)]×(-5)=
-6+(-2)×[-3-(+3)]×(-5)=
-6+(-2)×(-3-3)×(-5)=
-6+(-2)×(-6)×(-5)=
-6+(-60)=-6-60= - 66
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
-6+(2)X(-3-(5+8))X(-5)=
-6+2X(-3-13)X(-5)=
-6+2+2X3+13-5=
8+6+8=
14+8=
=22
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.