Răspuns :
[tex]x(x + 1) = {x}^{2} + 2x + 1 \\ {x}^{2} + x = {x}^{2} + 2x + 1 \\ {x}^{2} - {x}^{2} + x - 2x - 1 = 0 \\ - x - 1 = 0 \\ - x = 1 \\ x = - 1 [/tex]
Sper că înțelegi rezolvarea
x(x + 1) = x^2 + 2x + 1
x^2 + x = x^2 + 2x + 1
x^2 + x - x^2 - 2x = 1
- x = 1
x = - 1
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.