Răspuns :
[tex](x - 1)(x + 1) - ( {x}^{2 } + 1) = [/tex]
[tex] = x(x - 1) + (x - 1) - {x}^{2} - 1 = [/tex]
[tex] = {x}^{2} - x + x - 1 - {x}^{2} - 1 = [/tex]
[tex] = - 1 - 1 =[/tex]
[tex] = - 2[/tex]
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.