Răspuns :
[tex] {x}^{2} - 49 = \\ =( x - 7)(x + 7)[/tex]
Sper ca te-am ajutat!
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
x² - 49 = ( x + 7 ) ( x - 7)
→ aplic formula a² - b² = ( a + b ) ( a - b )
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.