Răspuns :
Răspuns:
2x²-3x+2=a ; a(a+2) +1=a²+2a+1=(a+1)² ; ( 2x²-3x+2+1)² =(2x²-3x+3)²
Explicație pas cu pas:
x=2 ; (2.4-3 .2+3)²=5²=25 ; x=3 ; (2 .9-3 .3+3)² =(18-9+3)²=12²=144
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.