Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
|x+2|•(-5)+6=1
|x+2|•(-5) = 1 - 6 = -5
|x+2| = 1
x + 2 = 1 rezulta x = 1-2 = -1
x + 2 = -1 rezulta x = -1-2 = -3
(x+2)·(-5)+6=1
x+2·(-5)+6=1
-5x-10+6=1
-5x=1-6+10
-5x=+5
x=5/-5
x=-1
(Sper ca este bine)
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.