Răspuns :
15+4×[8×2:4×(2+1)=
15+4×[16:4×3]=
15+4×(4×3)=
15+4×12=
15+48=
63
Răspuns:
Raspuns = 79
Explicație pas cu pas:
15+4x[8x2÷4x(42÷7÷3+9÷9)]=
15+4x[16÷4x(6÷3+1)]=
15+4x[4x(2+1)]=
15+4x(4x3)=
15+4x12=
15+48=63
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.