Răspuns :
25:25+[(64+3x3:9)-(63:7+3)]=
1+[(64+9:9)-(9+3)]=
1+[64+1-12]=
1+65-12=
66-12=
54
Coroană?
Bună,
25 ÷ 25 + [( 64 + 3 × 3 ÷ 9 ) - ( 63 ÷ 7 + 3 )] =
25 ÷ 25 + [( 64 + 9 ÷ 9 ) - ( 9 + 3 )] =
25 ÷ 25 + [( 64 + 1 ) - 12 ] =
25 ÷ 25 + ( 65 - 12 ) =
25 ÷ 25 + 53 =
1 + 53 = 54
Răspuns : 54 ;
Succes!
25 ÷ 25 + [( 64 + 3 × 3 ÷ 9 ) - ( 63 ÷ 7 + 3 )] =
25 ÷ 25 + [( 64 + 9 ÷ 9 ) - ( 9 + 3 )] =
25 ÷ 25 + [( 64 + 1 ) - 12 ] =
25 ÷ 25 + ( 65 - 12 ) =
25 ÷ 25 + 53 =
1 + 53 = 54
Răspuns : 54 ;
Succes!
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.