Răspuns :
Răspuns:
656; 682; 897.
Explicație pas cu pas:
1
X - X/4 = 3X/4 3X /4=492 X=492×4/3=656
2
X + X/2 = 3X /2 3X/2=1023 X=1023×2/3=682
3
X -X/3 =2X/3 2X/3=598 X=598×3/2=897
Diferența dintre el şi sfertul sau este 492.
A - A : 4 = 492 | × 4
4 × A - A = 1968
3 × A = 1968
A = 1968 : 3
A = 656
Suma dintre el şi jumătatea sa este 1023.
B + B : 2 = 1023 | × 2
2 × B + B = 2046
3 × B = 2046
B = 2046 : 3
B = 682
Diferența dintre el şi treimea sa este 598.
C - C : 3 = 598 | × 3
3 × C - C = 1794
2 × C = 1794
C = 1794 : 2
C = 897
A - A : 4 = 492 | × 4
4 × A - A = 1968
3 × A = 1968
A = 1968 : 3
A = 656
Suma dintre el şi jumătatea sa este 1023.
B + B : 2 = 1023 | × 2
2 × B + B = 2046
3 × B = 2046
B = 2046 : 3
B = 682
Diferența dintre el şi treimea sa este 598.
C - C : 3 = 598 | × 3
3 × C - C = 1794
2 × C = 1794
C = 1794 : 2
C = 897
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.