Răspuns :
a•b+a= -182
a=13
13•b+13=-182 |-13
13•b= -195 |:13
b= -15
Răspuns:
b=-15
Explicație pas cu pas:
a*b+a=-182
a(b+1)=-182
13(b+1)=-182
b+1=-182:13
b+1=-14
b=-14-1
b=-15
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.