Răspuns :
Răspuns:
n par f(-1)^n=1 ; n impar ; f(-1)^n=-1
Explicație pas cu pas:
Salut,
f(-1)^n=1(aici n este impar)
f(-1)^n=-1(aici n este par)
[tex]by \\ 7646[/tex]
f(-1)^n=1(aici n este impar)
f(-1)^n=-1(aici n este par)
[tex]by \\ 7646[/tex]
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.