Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
x+1 ; 2x-3 ; x+3 progresie aritmetica
=> ²⁾(2x-3) = (x+1+x+3)/2 => 4x-6 = 2x+4
=> 4x-2x = 6+4 => 2x = 10 => x = 5
Verificare: 6 ; 7 ; 8 => 7 = (8+6)/2 = 14/2 = 7 ; corect.
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.