Răspuns :
13.
8 + ( 8 × 8 : 8 - 8 ) × 5 =
8 + ( 64 : 8 - 8 ) × 5 =
8 + ( 8 - 8 ) × 5 =
8 + 0 × 5 =
8 + 0 = 8
15.
( 12 + 50 : 10 ) - 6 × 2 =
( 12 + 5 ) - 12 =
17 - 12 = 5
8 + ( 8 × 8 : 8 - 8 ) × 5 =
8 + ( 64 : 8 - 8 ) × 5 =
8 + ( 8 - 8 ) × 5 =
8 + 0 × 5 =
8 + 0 = 8
15.
( 12 + 50 : 10 ) - 6 × 2 =
( 12 + 5 ) - 12 =
17 - 12 = 5
13 .
8 + ( 8 × 8 : 8 - 8 ) × 5 =
8 + ( 64 : 8 - 8 ) × 5 =
8 + ( 8 - 8 ) × 5 =
8 + 0 × 5 =
8 + 0 =
8
15.
(12 + 50 : 10 ) - 6 × 2
= ( 12 + 5 ) - 12
= 17 - 12
= 5
8 + ( 8 × 8 : 8 - 8 ) × 5 =
8 + ( 64 : 8 - 8 ) × 5 =
8 + ( 8 - 8 ) × 5 =
8 + 0 × 5 =
8 + 0 =
8
15.
(12 + 50 : 10 ) - 6 × 2
= ( 12 + 5 ) - 12
= 17 - 12
= 5
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.