Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
2x-3,5(x-4)=0
2x-3,5x+14=0
-1,5x=-14
x=14/1,5
x=14/(15/10)
x=14/(3/2)
x=14x(2/3)
x=28/3
2x - 3,5x + 14 = 0
- 1,5x + 14 = 0
- 1,5x = - 14
x = 28 / 3.
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.