Răspuns :
Răspuns:
3-1/3=3/3-1/3=2/3 ; 2/3 .9/8=3/4 ; (3/4)²=9/16
Explicație pas cu pas:
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
[ ( 3 - 1/3) × 9/8 ]² = 9
= [ ( 9/3 -1/3) × 9/8 ]² =
= ( 8/3 × 9/8)² =
= 3² =
= 9
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.