Răspuns :
Răspuns:
- 41 / 12
Explicație pas cu pas:
3 - 77 / 12 =
= 36 / 12 - 77 / 12
= - 41 / 12
[tex]\it ^{12)}3-\dfrac{77}{12}=\dfrac{36-77}{12}=\dfrac{-41}{12}=-\dfrac{41}{12}[/tex]
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.