Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
8+4x{3+3x[a+4x(a:2+2)]:6}:31=12
4x{3+3x[a+4x(a:2+2)]:6}:31=12-8
4x{3+3x[a+4x(a:2+2)]:6}:31= 4
{3+3x[a+4x(a:2+2)]:6}:31= -4:4
{3+3x[a+4x(a:2+2)]:6}:31 = 1
{3+3x[a+4x(a:2+2)]:6} = 1x31
{3+3x[a+4x(a:2+2)]:6}= 31
3x[a+4x(a:2+2)]:6 = 31-3
3x[a+4x(a:2+2)]:6 = 28
3x[a+4x(a:2+2)= 28x6
3x[a+4x(a:2+2) = 168
a+4x(a:2+2)= 168 :3
a + 4a/2 + 8 = 56
a + 4a/2 = 56-8
a + 4a/2 = 48 /x2
2a + 4a = 96
6a = 96
a = 96/6
a = 16
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.