Răspuns :
a)baza=(-2)
exponentul=3
b) baza=5
exponentul=2
c)baza=(-1)
exponentul=4
a) (-2) este baza si 3 este exponentul;
b)(+5) este baza si 2 este exponentul ;
c)(-1) este baza si 4 este exponentul .
b)(+5) este baza si 2 este exponentul ;
c)(-1) este baza si 4 este exponentul .
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.