Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
x√2+3√2/2=2√2 ; amplificam cu 2 ; 2√2x +3√2=4√2 ; 2√2x=4√2-3√2 ; 2√2x=√2 ; x=√2/2√2=1/2 ; b) amplificam cu √3 si√2 ; x√6/3+2√6=3√6/2 ; amplificam cu 2 ;6 ;3 ; 2√6x+12√6=6√6; 2√6x=-6√6 ; x=-6√6/2√6=-3
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.