Răspuns :
1, 7 × 3, 25 + 1, 7 × 4, 37 - 1, 7 × 5, 62 =
1, 7 × ( 3, 25 + 4, 37 - 5, 62 ) =
1, 7 × ( 7, 62 - 5, 62 ) =
1, 7 × 2 = 3, 4
1, 7 × ( 3, 25 + 4, 37 - 5, 62 ) =
1, 7 × ( 7, 62 - 5, 62 ) =
1, 7 × 2 = 3, 4
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.