Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
f:R->R f(x) =ax+b
f(0)=2; f(1)=2
f(0) = a·0 + b = 2 => b = 2
f(1) = 2 => a·1 + b = 2 => a +2 = 2 => a = 0
=> f(x) = 2
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
f(0)=a*0+b
f(1)=a*1+b
deci
a*0+b=2 rezulta b=2
a*1+b=2 rezulta a=0
deci nu avem o functie de gradul 1 ci una constanta
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.